Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - már több mint 10 000 tonna csirkét ettünk meg

|

Nem csak az eladási és játékosszámok meglepőek, de a csirkevacsorák mennyisége is.

Hirdetés

Egy kisebb ország húsellátását lehetne biztosítani azzal a mennyiségű csirkével, amit a Playerunknown's Battlegrounds játékosai fogyasztottak el a játék indulása óta. (Aki nem tudná: a győzteseknek a Winner Winner Chicken Dinner felirat jelenik meg.) A játékosok az adatok rögzítésének pillanatáig 10 255 021 meccset játszottak le, amiből a Bluehole úgy számolta, hogy 10 255 tonna virtuális csirke fogyott el.

Több érdekes adatot is megtudtunk emellett. Az összes játékoshalál egyharmadáért lőfegyverek feleltek, aminek több mint feléhez gépfegyvereket használtak. Az AKM 114 millió játékost ölt meg, míg az M16A4 103 milliót. A SCAR-L és az M416 majdnem döntetlenen állnak 90,7 és 90,9 milliónál. A Groza felelős a legkevesebb gyilkolásért, ezzel ugyanis 944 037 karaktert lőttek le.

Ha az első PUBG meccseden kiugrottál a gépből, majd azonnal fejbe vertek, ne aggódj. Annak, hogy beléd csapjon a villám nagyobb esélye van, mint hogy megnyerd az első mérkőzésedet (az előbbinek 1 a 3000-hez az esélye, utóbbinak 1 a 6000-hez).

A legnagyobb távolságból történt gyilkolás rekordja eddig 6766 méter, ami gyakorlatilag egy térkép átlójának felel meg. Hogy ez hogy történt, arról fogalmunk sincs. A való életben 3450 méter a rekord, csak összehasonlításképp.

A játékosok 2,3 milliárd kilométert tettek meg, ami elég ahhoz, hogy elmenjünk a Szaturnuszra és vissza. Egyébként a játékosok 1,2 milliárdot gyalog tudtak le, a többit járgányokkal.

Az utolsó adat talán a leginkább sokatmondó mind közül: a játékosok összesen eddig 25 815 évet tettek bele a PlayerUnknown's Battlegroundsba. A brutálisan növekedő játékosszámnak köszönhetően ez rövid időn belül megduplázódik majd, ha minket kérdeztek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)