Hirdetés

PlayStation 4 - nem is lesz drága?

|

A PlayStation 4 akkor is olcsóbb lesz elődjénél, ha ez a Sony számára veszteséges - állítja egy elemző.

Hirdetés

Amikor a PlayStation 3 megjelent, 600 dollár körüli áron lehetett hozzájutni,  és most, hogy az embereknek még kevesebb pénze van, egy ilyen magas ár jelentősen odamarhatna az eladásoknak.

A Sony viszont szeretné, ha a Föld lakóit PlayStation 4-ekkel tehetné boldogabbá. A Sterne Agee egyik elemzője, Arvind Bhatia úgy gondolja, hogy a cég tanult korábbi hibájából, és a konzolt 400 dollár alatti áron dobja majd piacra az idei év folyamán. Hozzátette, hogy ha a PlayStation Network használata továbbra is ingyenes marad, nem támaszkodhatnak az előfizetésekből származó bevételekre. Ami a Microsoftot illeti, Bhatia elmondta, hogy a 400 dollár alatti ár az Xbox One esetében igen meglepő lenne. Ezt illetően egyébként egyelőre semmi hivatalos infó nincs, és nem gondoljuk, hogy pont az E3-on jelentenék be a konzolok árát (így is lesz bőven mutogatnivaló), de mint tudjuk, „elemzők gonna elemz”. Az Electronic Arts korábban azt nyilatkozta, hogy szerintük a PlayStation 4 olcsóbb alapanyagokból fog összeállni, mint a PlayStation 3, ami szintén elősegítheti az alacsonyabb árazást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)