Hirdetés

Hamarosan újabb PlayStation 4 szoftvert próbálhatunk ki

|

Még nem tudjuk, milyen új feature-ök érkeznek a PlayStation 4-re, de már most jelentkezhetünk a szoftver bétatesztjére.

Hirdetés

Nemrég új streamelési lehetőségekkel is bővült a PlayStation 4 által nyújtott szolgáltatások listája, hamarosan pedig ismét új feature-ök érkeznek a Sony konzoljára. Erről a hivatalos PS blogon adott hírt a gép gyártója, bár azt egyelőre nem árulták el, milyen újdonságokra számíthatunk.

Hirdetés

Most még csak azért szóltak, hogy regisztrálhatunk az új szoftver bétatesztjére, ami során nem csak a felhasználók kaphatnak ízelítőt a frissítés tartalmából, hanem a fejlesztők is egy csomó értékes adatot gyűjthetnek. Erre valamikor augusztusban kerül majd sor és a teszt előtt egy kevéssel azt is bemutatja majd a Sony, mik is lesznek majd a következő PS4-frissítésben. Egyelőre a verziószámot sem tudjuk, pedig ez segíthetne megtippelni, mekkora újdonságok érkeznek majd. Mindenesetre ha az első között szeretnétek kipróbálni az új szoftvert, itt regisztrálhattok a  bétára.

Ti milyen fejlesztéseket látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)