Hirdetés

Úgy jelenthetik majd be a PS5-öt, ahogy a PS4-et

|

Pontos dátumokat még mindig nem kaptunk, de egy befektetőknek tartott tájékoztató szerint a PS5 követi majd a PS4 mintáját.

Hirdetés

A Sony nagyon szeret minket hergelni a PlayStation 5 kapcsán. Még mindig nem láttuk az új generációs konzolt, és minden nappal egyre valószínűbbé válik, hogy februárban már nem is fogjuk. Pedig a PlayStation 4-et annak idején februárban mutatta be a Sony, aztán novemberben adta ki. Hiroki Totoki azt állítja, hogy a PS5 esetében az előd menetrendjét fogják követni.

Hirdetés

A Sony vezető alelnöke egy befektetői tájékoztatón beszélt a bemutatással és megjelenéssel kapcsolatos terveikről.

"Nehéz pontos időpontokról beszélni, de a tájékoztatót a múltban hasonlatos időszakban fogjuk megtartani. Tehát nem változtatunk a beosztáson."

Totoki gyakorlatilag kijelentette, hogy a PS5 bemutatásának menetrendje tükrözni fogja a PS4-es menetrendet. Mivel azt ugye februárban mutatták be, adná magát, hogy mégis ebben a hónapban rántják le a leplet a PS5-ről. Persze az sem lesz komoly csúszás, ha március elejére teszik a bemutatót, de akárhogy is, ha tartják az ütemtervet, akkor egy hónapon belül jó eséllyel megtudunk majd sok mindent a következő Sony konzolról.

A tájékoztató alatt egyébként Totoki elismerte, hogy a Sony még mindig nem állapodott meg a PS5 áráról, és arra utalgatott, hogy a cég a Microsoftra és az Xbox Series X árának bejelentésére vár. A közelmúltbéli jelentések arról beszéltek, hogy a Sonynak komoly nehézségeket okoz alacsonyan tartani a konzol árát a technológia költségei miatt. Kíváncsiak leszünk, hogy mennyire fogják tudni lenyomni az árcímkét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)