Hirdetés

PlayStation Awards 2018 - idén sem marad el a Sony díjátadója

|

December elején kerül sor az eseményre, amit élőben követhetünk figyelemmel.

Hirdetés

Már lezajlott néhány olyan rendezvény, amely során az idei év legjobb játékai és csapatai zsebelhettek be különféle elismeréseket, de még nincs vége a mókának. Hamarosan ugyanis a Sony is bemutatja saját díjazottjait.

Hirdetés

December 3-án kerül megrendezésre a PlayStation Awards 2018, amit a Sony Interactive Entertainment Asia bonyolít le, és a győztesek leginkább az ázsiai régióban nyújtott teljesítményük alapján kerülnek ki. Összesen hat díjat oszt ki a cég, és egy esetében a rajongók is szavazhatnak. Íme:

Platina-díj: Több mint 1 millió eladott példánnyal rendelkező játékok, beleértve a letöltéseket is.

Arany-díj: Több mint 500 ezer eladott példánnyal rendelkező játékok, beleértve a letöltéseket is.

PlayStation Network-díj: A PSN három legtöbbször megvásárolt címe 2017. október 1. és 2018. szeptember 30 között.

Közönségdíj: A japán és ázsiai játékosok által megválasztott tíz legjobb játék, ami 2017. október 1. és 2018. szeptember 30 között jelent meg.

PlayStation VR-díj: Három olyan játék, amely hozzájárult a PSVR eladásainak feljebb tolásához 2017. október 1. és 2018. szeptember 30. között. Tavalyi nyertesek nem számítanak.

Indies & Developer-díj: Három olyan játék, amely hozzájárult a PlayStation növekedéséhez 2017. október 1. és 2018 szeptember 30. között. Tavalyi nyertesek nem számítanak.

Ha kíváncsiak vagytok a nyertesekre, akkor a fenti streamen nézhetitek majd a díjátadót. Szerintetek mely játékok lehetnek esélyesek a PlayStation Awards 2018-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)