Hirdetés

PlayStation Vita Slim bejelentés - februárban jön, ilyen lesz

|

A japánban tavaly megjelent, vékonyabb és könnyebb PlayStation Vita két héten belül nyugatra jön. Összegyűjtöttük az infókat és néhány összehasonlító fotót a régi és új kézikonzolokról.

Hirdetés

Sejtettük, hogy amikor a „legvékonyabb PlayStation” bemutatójára invitálták a sajtót, valójában a PlayStation Vita Slim európai megjelenésének bejelentésére kerül sor.

A Londonban tartott eseményen a Sony bejelentette, hogy az új PS Vita február 7-től lesz kapható az Egyesült Királyságban, 180 angol fontért, átszámolva valamivel kevesebb mint 70 000 forintért. Az új modell 20 százalékkal vékonyabb és 15 százalékkal könnyebb elődjénél, OLED helyett LCD kijelző van benne, és 1 GB beépített memóriával kapható.
 

Egyelőre csak az UK megjelenés biztos, egyelőre nem tudjuk, itthon mikortól kezdik forgalmazni. A „régi” PlayStation Vita nem kerül le a polcokról, de már nem is küldenek belőle utánpótlást, ahogy elfogy (ami elvileg heteken belül bekövetkezik), már csak a vékony változatot lehet majd kapni. Ugyanakkor mindkét készülék ára ugyanannyi lesz, a VG247-nek nyilatkozó illetékes szerint nincs értelme megvágni az árat.
 

Az új kézikonzollal együtt bejelentették a PS Vita Indie Mega Packot is, amiben tíz játék szerepel, név szerint: Alien Breed, Thomas Was Alone, Velocity Ultra, Men's Room Mayhem, Coconut Dodge Revitalised, LIMBO, Hotline Miami, Total Recoil, Superfrog HD és Floating Cloud God Saves the Pilgrims in HD. 24,99 euróba kerül és jár hozzá egy 4 gigabájtos memóriakártya is. Szintén februártól lesz kapható, és természetesen mindkét modellel működik.

Az összehasonlító képeket, melyeken jól látszanak a különbségek, köszönjük az OPM-nek.

Nektek hogy tetszik az új konzol? Vagy inkább a Vita TV nyugati megjelenését várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)