Hirdetés

Playstation1 játékok hamarosan PS3-ra

|

A nosztalgiázni vágyók számára már elérhető egy ideje PSP-re a szolgáltatás, mellyel az első generációs Playstation játékokkal is játszhatnak a kézikonzolon. Hamarosan a PS3 tulajok is élvezhetik a nosztalgia örömét.

Hirdetés

A legfrissebb firmware frissítés már tartalmazza annak lehetőségét, hogy a PS3 kompatibilis PS1-es játékok futtathatóak legyenek a Sony gépén. Azonban a szolgáltatás maga, csak április 26-án indul be, addig várniuk kell a tulajdonosoknak a letöltésekkel. Ezzel egyidőben érkezett PSP-re is az új frissítés, melynek telepítése kötelező azok számára, akik a hónap vége után még szeretnének vásárolni PS1-es játékokat a kis gépecskéjükre.

Címkék: #konzol
Platformok: PlayStation 3
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)