Hirdetés

Pokémon GO - így lehet Pikachu a kezdőpokémonod

|

De hát én csak a Charmander - Squirtle - Bulbasaur trióból választhattam! - gondolhatják sokan. Mutatjuk a trükköt, amivel tiéd lehet Pikachu is.

Hirdetés

A fél világ a Pokémon GO-val játszik, így ha az utcán valaki megáll a telefonját babrálni, az jó eséllyel épp egy Rattatát próbál meg befogni, pedig a játék nálunk hivatalosan még meg sem jelent.

A játék első indításakor rögtön ki kell választanod, hogy melyik pokémonnal akarsz kezdeni, ő az első, akit rögtön be is tudsz fogni ott, ahol elindítot a játékot. Ilyenkor azonban csak Bulbasaurt, Charmandert vagy Squirtle-t választhatjuk, pedig nyilvánvaló, hogy ha Pikachu is ott lenne, akkor a legtöbben őt vinnék magukkal. 

A trükk úgy működik, hogy nem fogod be egyik pokémont sem, hanem egyszerűen elsétálsz. Ilyenkor respawnolnak egy kicsivel arrébb, de te még mindig nem foglalkozol velük, csak sétálsz tovább. Ha ezt négyszer megcsinálod, akkor legközelebb már Pikachu is ott lesz. Persze ha nem akarjátok újrakezdeni emiatt a játékot, vadon is befoghatjátok a villámló szörnyeteget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)