Hirdetés

Vízi lényeket keresett, holttestet talált egy Pokémon GO játékos

|

Újabb groteszk történeteket produkál a Pokémon GO, pedig hivatalosan még el sem indult a világ minden táján a zsebszörnyekre való vadászat.

Hirdetés

Már a Niantic előző, nagyon hasonló elven működő játéka is sok furcsa sztorit és kínos, sőt veszélyes helyzetet generált, de a Pokémon GO-ra sokkal többen kíváncsiak a témája miatt (ugyebár kiterjesztett valóság segítségével kint rohangál most is a legtöbb játékos). A szabadba özönlő gamerek pedig egyre furcsább helyzetekbe kerülnek, talán még ezeket a sztorikat is képesek felülmúlni azok a helyzetek, amelyekbe kerülnek. A mostani egyáltalán nem vidám.

A legújabb, elég rémisztő eset Wyoming államban, az USA-ban történt, ahol egy 19 éves lány indult pokémon-vadászatra. Mivel vízi lényeket szeretett volna fogni, egy folyó partjára igyekezett, átszökkenve egy kerítésen viszont nem éppen az a látvány fogadta, amire számított.

A Pokémon GO használata helyett a 911-et tárcsázta mobilján, ugyanis egy férfi lebegő holttestét vett észre, ami érthetően megrázta a lányt.

"Eléggé megijedtem és sírtam is egy darabig" - nyilatkozta később.

A hatóságok annyit mondtak, hogy a férfi a megtalálása előtt 24 órában halhatott meg, de többet nem árultak el.

Reméljük ennél durvább történetet nem hallunk már a játék kapcsán és hadd figyelmeztessünk mi is, mint a fenti Gyarados, hogy legyetek óvatosak, ha játszani indultok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)