Hirdetés

Poker Night 2 - GlaDOS osztja a lapokat

|

Az április elsejei bejelentés ellenére a Telltale Games nem viccelt: ismert karakterekkel bűvölhetjük a lapokat a Poker Night 2-ben.

Hirdetés

A Telltale twitteren keresztül oszlatta el a játékosok kételyeit, a Poker Night 2 bejelentésével véletlenül sem tréfált, azt meghagyják a Borderlands-szériából származó Claptrap-nek. Ő lesz az egyike azon karaktereknek ugyanis, akikkel egy asztalhoz ülhetünk pókerezni (Texas Hold ‘Em és Omaha) a 2010-es Poker Night at the Inventory folytatásában.

Illusztris társaságot sikerült összeállítania a The Walking Dead fejlesztőinek, hiszen a főszerepet Claptrap (Borderlands), Ash Williams (Evil Dead), Brock Samson (The Venture Bros.) és Sam (Sam & Max) kapja, de felelőtlenség lenne megfeledkeznünk az osztó személyéről, aki nem más, mint a Portal szuperszámítógépe, GlaDOS. A szellemes diskurzusok és a karakterek sziporkái mellett további extrák ütik a markunkat, ha nyerünk, méghozzá különféle letölthető tartalmak képében, amelyeket a Borderlands 2-ben és a Team Fortress 2-ben válthatunk be. A Poker Night 2 kizárólag digitális úton lesz beszerezhető PC, Mac, PS3 és X360 platformokra (továbbiak bejelentése is várható a közeljövőben), a megjelenésre valamikor április végén számíthatunk. A drámai The Walking Dead második évada és a Fables adaptációja, a The Wolf Among Us mellett igazi felüdülés lesz könnyedebb vizekre evezni és sokadszorra is meghallgatni, ahogy GlaDOS az intelligenciánkon, pontosabban annak hiányosságain élcelődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)