Hirdetés

Pokimane idiótának és csórónak nevezte azokat, akik szerint túl drága a streamer süteménye

|

A 28 dollárba, vagyis közel 10 ezer forintba kerülő sütik kapcsán csúszott ki ez a streamer száján.

Hirdetés

Manapság már teljesen megszokott az, hogy a legnépszerűbb streamerek nem csak a reklámbevételek, előfizetések és nézői adományok segítségével hizlalják a bankszámlájukat, hanem egyéb módokat is találnak a pénzkeresetre. A klasszikus "mörcsök", vagyis a videós képmásával nyomtatott párnák, pólók, kakaósbögrék már a távoli múltat jelentik csupán, mostanában egyre extrémebb portékákat kínálnak a streamerek, elég csak Amouranth rendhagyó sörére gondolni.

Persze nem mindenki a végleteket keresi, Pokimane például Midnight Mini Cookies néven süteményeket árul. A videós november elején jelentette be Myna néven elstartoló új márkáját, ami "egészséges" snackeket kínál. Ezek árán csodálkoztak most el páran, a streamernek pedig sikerült egy igazán kellemetlen választ adnia erre.

Hirdetés

Ahogy az alábbi felvételen hallható, mindezt Pokimane így kommentálta a felé érkezett kritikákat: 

"Amikor az emberek azt mondják: »Jaj istenem, 28 dollár süteményért?«. Ez négy csomag. Egy csomag 7 dollárba kerül. Tudom, hogy nehéz a matek, főleg, ha egy idióta vagy, de ha simán csak egy csóró kisfiú vagy, akkor mondd ezt."

Ezt követően gyakorlatilag nehezen lehetne az interneten bárkit is találni Pokimane népes rajongótáborában, aki kiállna a hölgy mellett, a kommentekben mindenhol arról írnak, hogy a streamer szem elől tévesztette azt, hogy nem mindenki milliomos, mint ő, és igenis sokaknak megterhelő lehet ennyit áldozni a nassolni valóra. Volt, aki egyenesen úgy fogalmazott, hogy Pokimane most mutatta meg igazi arcát.

Pokimane korábban arról beszélt, hogy két évet dolgozott a Myna márka beindításán, viszont az teljesen bizonyos, hogy nem ilyen botránnyal akarta ünnepelni a brand első hetét. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)