Hirdetés

Police Simulator trailer

|

Biztos léteznek a világban olyan játékosok, akik szívesen irányítanák a Rendőrség életét.

Hirdetés

Most eljött az ő idejük, ugyanis megjelent a Police Simulator, amely egy rendőrfőnök székébe ülteti a játékost.

Mint a zsarufőnököknek általában, ebben az esetben is rendelkezésünkre állnak rendőrautók, helikopterek, CSI csapatok, SWAT alakulatok, amelyeket a térképen gyorsan és effektíven kell bevetni a problémák megoldására. Nemcsak a csapatok felszerelését menedzseli a játékos, hanem a tréningjüket és a bevetésüket is. S persze még ott van a napi adminisztráció is...

Mivel a bűn sosem alszik, így hideg fejjel kell megfelelő döntéseket hozni olyan helyszíneken, mint stadionok, repülőterek, ipai, banki negyedek, lepukkant külvárosok vagy elit lakónegyedek. A bűnök között többek között drog-árusítás és elosztás, rablás vagy utcai lázadozás is megtalálható - ahogy lenni szokott rengeteg üldözés is lesz benne - enélkül nem lehetne rendőrös játékot csinálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)