Hirdetés

Hogyan lesz videojáték a kutyaszarból?

|

Hiánypótló termék, az biztos. Ha az ember azzal lassítja le ellenfeleit, hogy eseti alapon odakakil, az bizony csodás kihívás. Még akkor is, ha a főhős egy kutya, az ürülék pedig arany.

Hirdetés

Szarból nem lesz arany - mondta mindig nagymamám bájos kiejtéssel, és mindig csak remélni mertem, hogy ilyenkor nem rám gondol. Talán a kissé irodalmibb "sárarany" sors jobban bejött nekem (ahol természetesen magam gondoltam aranynak, de hisz ki is lenne szívesen sár vagy akár fekália ilyen vonatkozásban), de a játékipar végül erre az egész belső monológra rácáfolt annyival, hogy mégis csak lehet szarból arany.

A találó Poöf című platformer (és kicsit tower defense) játékban egy olyan kutyával lehetünk, aki képes aranyat kipréselni nemesebbik felén, ezzel lelassítani ellenfeleit. A teljes cím egyébként Poöf vs the cursed kitty, vagyis a megátkozott cicával lesz dolgunk, de inkább nézzétek meg a videó, úgyis csak az lényeg, hogy milyen végtelenül abszurd már egy aranyat székelő eb:

És akkor még egy 5 perces kakis gameplay is mellé:

Az alkotók szerint egyébként a Poöf a Mario Bros. Classic, a Super Crate Box és az Orcs Must Die édes kis keveréke. Ti mit gondoltok? Nem mind arany, ami bűzlik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)