Hirdetés

Még ez a hajós játék is előbb befut, mint a Skull & Bones

|

Már a zárt bétára lehet jelentkezni. Kalypso Media - Ubisoft: 1-0.

Hirdetés

Nem vagyunk túlságosan eleresztve olyan játékokkal, amikben a hajózás játssza a központi szerepet, hiszen az Assassin's Creed IV: Black Flag óta leginkább csak a Sea of Thieves kereste a virtuális tengerészek kegyeit. Régóta várunk arra, hogy a Ubisoft 2017-ben leleplezett projektje, a Skull & Bones megjelenjen, azonban úgy tűnik, hogy még egy olyan cím is be fogja előzni, amit csak a tavalyi gamescomon jelentettek be.

Hirdetés

A Kalypso Media megerősítette, hogy szeptember 25-én érkezik PC-re (Steamen és a Kalypso Store-on keresztül), PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre a Gaming Minds Studios által fejlesztett Port Royale 4. A játékban nem kisebb feladatot kapunk, minthogy a 17. században csatlakozzunk négy nemzet valamelyikéhez (spanyolok, angolok, franciák, hollandok) a Karib-tenger fennhatóságáért folytatott harcukban. Egy fiatal és ambiciózus kormányzót alakítva vesszük át egy kolónia irányítását és tanuljuk meg azt, hogy mi szükséges egy kis település menedzseléséhez, valamint ahhoz, hogy egy nyüzsgő kereskedőváros váljék belőle. Többek között építkeznünk kell, kereskedelmi utakat létrehoznunk, csatáznunk a tengeren (körökre osztott módon) és növelnünk a hírnevünket. 

A fenti trailer pedig nem csupán a Port Royale 4-ből ad ízelítőt, de felhívja a figyelmet arra is, hogy aki mától kezdve megvásárolja a játékot a Kalypso Store-ból, az azonnali hozzáférést kap a zárt bétához (ez magában foglalja a tutorialt, a teljes spanyol kampányt és a komplett Free módot, a megjelenéshez közeledve pedig még több tartalommal bővül majd). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)