Hirdetés

Postal III gameplay trailer

|

Kés, villa, olló, nem gyerek kezébe való. Nem beszélve a gépfegyverről, hát még a harci borzról...

Hirdetés

Megkérjük kiskorú olvasóinkat, hogy innen csak csukott szemmel olvassanak tovább, mert ami következik, az botrányos, vérgőzös, és még sorolhatnám. A Postal sorozat méltán hírhedt a videójátékok között.A Grand Theft Auto sorozatban mindig volt valami cél, melynek során esetleg le kellett mészárolni a fél várost, ám a Postal első része még sztorit sem kínált. A bepöccent főhőssel simán ki kellett irtani a várost, bónuszpontot kapva a gyerekekért, és az öregekért. A Postal 2 azért már jóval kifinomultabb volt, de azért azt sem a sztori jó kidolgozttsága miatt tölöttük be. A Postal 3 viszont már választást is kínál majd: amennyiben nincs szándékunkban lemészárolni a városka lakóit, úgy beállhatunk rendőrnek, így - a sorozatban először - jó fiúkis lehetünk. Ezt persze csak a rózsaszín egérpadot használó userek választják, hiszen a trailert megtkeintve láthatjuk, hogy most is rengeteg alkalom adódik majd egy kis vérfürdő rendezésére, esetleg ámokfutásra. Az előző részekből már megszokhattuk, hogy a Running With Scissors programozóinak igen érdekes humorérzékük van, de azért még én is megdöbbentem a trailerben látható elektromos harci borz - vagymi - láttán. Várjuk szeretettel, csak az a kérdés, vajon az aggódó anyukák, és önjelölt Jack Thompson utódok vajon mit szólnak hozzá...

Postal 3 gameplay trailer

 

postal3_gameplay_trailer.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)