Hirdetés

Pray For Dark: nem túlélő horror, hanem pszichoterror

|

Akinek a túlélő horror túl hétköznapi, annak érdemes figyelnie a Kickstarter projektként működő játékot, ahol elvileg egy kicsit jobban lehet rettegni.

Hirdetés

Ha már tegnap az igazi Gyu arról írt, hogy a Kickstarteren játékokból van a legtöbb, akkor gyorsan említsünk is meg egyet, melyben állítólag jókat retteghetünk egy melós nap után. A Vaylr Studios játékát, a Pray For Darkot október 14-ig támogathatja, aki szeretné játszani a játékot, melyet Gerald Brom festménye, a Sewer Man ihletett. A fejlesztők kapcsolatba léptek a művésszel, aki engedélyt adott arra, hogy karaktereit felhasználják. Hangulatát és a környezetet tekintve az 1930-as évek art deco stílusát idézi, Edisonos technológiákkal és steampunk ízzel.

A sztori első hallásra kicsit klisésnek tűnik, miszerint New Eden csatornáit mindenféle mutánsok lakják, de hirtelen öntudatra ébrednek és megpróbálják az utcákon is kamatoztatni tehetségüket. Egy, csak egy ember van talpon a vidéken, akit Angelnek hívnak, és egyedül ő képes jól valagba billenteni ezeket a rémes teremtményeket. Van egy különleges képessége, az Angel's Blind, illetve éjjellátó és hanglokátor segíti munkáját, de vajon ez elég ahhoz, hogy sikerrel aprítsa a mutánsokat, vagy egyáltalán életben maradjon? Részletekért a játék Kickstarter oldalát kutassátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)