Hirdetés

Prémium kategóriás ventilátor vezérlő!

|

Immáron Európában is bejelentették a Scythe legújabb prémium kategóriás vezérlő paneljét a Kaze Master Ace-t!

Hirdetés

Ez a verzió a sima Kaze Master egy ráncfelvarrott verziója. Ugyanúgy két verzió, egy 5,24"-os és egy 3,5"-os változat készül belőle. Az előlapi panel mindkét esetben fekete vagy ezüst színű szálmaratott alumíniumból készül, ami kellő eleganciával egészíti ki a VFD kijelzőt, melynek két árnyalatú kék háttérvilágítása van. A vezérlő gombok szintén igen jó minőségűek, így a minőségi anyaghasználatra nem lehet panasz.

kazemaster_gs.jpg


Rátérve a technikai képességekre, az Ace 4 független csatornával rendelkezik. Ezáltal 4db ventilátort képes vezérelni és fordulatszámukat megjeleníteni. A kisebbik (3,5"-os) változat 2 csatornával rendelkezik, tehát 2 ventilátorral birkózik meg. A vezérlési tartomány igen szélesnek mondható, ami 3,7 és12 volt közötti értékeket jelent. Emellett a potméterek segítségével a szélkeverőket ki is kapcsolhatjuk, ami igen ritka funkció, de annál hasznosabb. Hőmérséklet szenzorból szintúgy 4 db-ot vagy 2 db-ot tud kezelni az elektronika.

kazemaster_gs02.jpg


Ezek értékét °C-ban vagy Fahrenheit-ben olvashatjuk le. Természetesen beépített riasztási funkciók is kerültek a panelbe. Szerencsére tervezéskor arra is gondoltak, hogy a riasztás hangjelzése bizonyos esetekben idegesítő lehet. Ezért egy jumper segítségével minden további nélkül kikapcsolható. Az új Scythe vezérlő pontos specifikációját és még több képet itt találhattok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)