Hirdetés

Prey: bezár a bazár, jön a végkielégítés

|

Nemrég kaptak szárnyra azok a pletykák, melyek szerint a Triton nevezetű, a Steamhez hasonló játékletöltő rendszer felmondta a szolgálatot. A hírt most a 2K Games is megerősítette, s elárulták, hogyan szeretnék kárpótolni az ügyfeleket.

Hirdetés

A 3D Realms a Prey

című indiános akciójáték megjelenésének apropójából indíttatta el a Tritont, melyen keresztül megvásárolhatták, és a vevők letölthették a játékot. A rendszer egy ideig teljesen jól működött, ám sajnos csúfot véget ért. Ennek pontos okát még most sem tudjuk.

Mivel a szolgáltatás már nem üzemel, így a Triton-vásárlók jelenleg nem tudnak játszani az online aktivációt is tartalmazó játékaikkal. Ezt kárpótolandó a Prey
dobozos verziójának kiadója, a 2K Games most felajánlotta, hogy mindenkinek, aki a Tritonon keresztül jutott hozzá a játékhoz, ingyenesen kap a dobozos változatból is.

Úgy tűnik tehát, hogy nem minden próbálkozás válik sikeressé. A Steam azonban egyre népszerűbb, szinte minden héten bejelentik, hogy egy-egy újabb játék hamarosan elérhető lesz a disztribúciós hálózaton keresztül. Emellett már az egyik legnagyobb online bolt, az EB Games is bejelentette, hogy hasonló szolgáltatást indít.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)