Hirdetés

Áprilisi Online Aréna

|

Ebben a hónapban sem maradtok Online Aréna nélkül, legfrissebb adásunk majd’ negyven percesre sikeredett!

Hirdetés

A műsor házigazdái (kötelességből azért nevesítsük mindegyiküket: mazur, Gyu, Ender) számtalan érdekfeszítő témát érintett, már amennyiben az olykor-olykor felmerülő…khm…mellékvágányokat is érdekfeszítőnek lehet nevezni. Kezdésképpen kitárgyalják a Wolfenstein intro trailer kapcsán beérkezett értetlenkedő, szitkozódó kommenteket, melyben számos olvasónk nevetségesnek bélyegezte a vékonyka hajóajtón fennakadó golyók esetét.

Ezután kisebb kitérő következik, ugyanis olvasói kérdésre a tisztelt műsorvezető urak turkálni kezdenek emlékezetükben kedvenc mesefilmjeik és mesekönyveik után kutakodva. Ennél a pontnál körülbelül tíz perc pergett le az Áprilisi Online Arénából, tehát maradt körülbelül még harminc. Oldalakat tudnánk mesélni a további témákról, azonban a felfedezés élményét meghagyjuk tisztelt publikumnak. Kellemes Arénázást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)