Hirdetés

Prince of Persia 2 alcím

|

Tudjátok, van a Prince of Persia 2. Ez a cím hasonlóképpen hányattatott sorsú, mint a Splinter Cell-eké, vagy még inkább jobban. No, ez most nem olyan fontos, a lényeg az, hogy egy bizonyos oldalon mintha más címe lenne az Ubi féle akciójátéknak. Kapott egy alcímet és leharapták a kettest, szóval most így néz ki: Prince of Persia Warrior Within. Valószínűleg nem csak a PS2-es változat kapja majd ezt a nevet, de az egészen biztos, hogy a PC-s sem marad PoP 2. Update: Kombajn vette észre, hogy frissítették az ominózus oldalt. Törölték a címét. Ez most vagy azt jelenti, hogy nem gondolták, hogy a hivatalos bejelentés előtt ennyire észreveszik, ha ott már kiírják, vagy valami súlyos baki történt. Ki tudja...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)