Hirdetés

Prince of Persia: Prodigy cel-shaded technológiával

|

A világháló jelentette szabadságnak köszönhetően már fel is bukkantak az első képek a herceg következő kalandjából.

Hirdetés

Még tavaly merültek fel az első pletykák a következő Prince of Persia epizódról, s bár a Surfergirl által jósolt Ghosts of the Past című alcímből látszólag semmi sem lett, a folytatást valóban bejelentették. Habár hivatalos megerősítés még nem érkezett, kiderült, hogy Jordan Mechner levédette a Prince of Persia: Prodigy címet, így akár tekinthetjük véglegesnek is. Némi ellentmondást jelent ugyanakkor, hogy a korábban olajszerű anyagba foglalt honlapon ennek még nyoma sincs. Túllépve azonban ezen apróságon érdemes szemügyre venni a francia Joypad magazin előzetesét, melyből kiderül, hogy hercegünk ismét bajt kever.

popscan.jpg


Szándékosan vagy sem, de kinyit egy ősrégi dobozt, s így akaratlanul kiszabadít egy gonosz istent. A herceg felveszi vele és talpnyalóival a harcot, ám ezúttal kénytelen lemondani az idő manipulálásának képességéről. Van azonban egy fegyverként is használatos acélkarma, ami segítségével szikraeső kíséretében csúszhatunk le bármilyen falfelületen.
A végére pedig a meglepetés. Mint a képek is egyértelműen bizonyítják, az Ubisoft Montréal srácai úgy döntöttek, hogy a cel-shaded technológia segítségével keltik életre az új kalandot.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)