Hirdetés

Problémák a Geforce 8800-as kártyákkal

|

Az NVIDIA 2006 vége felé megjelent új, DirectX 10-es videokártyája vitathatatlan erőfölénnyel verte a konkurenciát, ám azóta sokan panaszkodnak is miatta.

Hirdetés

A The Inquirer egy igen érdekes hírt közölt le, amiben különböző problémákról írnak az NVIDIA Geforce 8800-as széria kapcsán. Több teszt szerint ugyanis inkompatibilitási gondok támadhatnak az alaplap és a VGA között, amit az eddigi eredmények a PCI-E x8 foglalatokkal magyaráznak. A legtöbbször a hardver felismeréssel akadtak problémák, míg néhány esetben a boot folyamatoknál hasalt el a rendszer. Egyelőre várnunk kell az NVIDIA állásfoglalására, így nem tudni, hogy egyáltalán kijavítható problémával állunk e szemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)