Hirdetés

Project Borealis - így áll most a rajongói Half-Life folytatás

|

Újabb részletet láthatjuk a Project Borealis játékmenetéből.

Hirdetés

A Valve egyszer, régen azt tervezte, hogy nem hagyja befejezetlenül a Half-Life-sztorit, és vagy az Episode 3-ban, vagy a Half-Life 3-ban ismerteti meg velünk a történet folytatását. Az évek teltek, a projekt elhalt, a rajongók meg legfeljebb csalódottan vágyakozhatnak.

Hirdetés

Miután Marc Laidlaw, a Half-Life sorozat írója egy picit módosítva közzétette az Episode 3 tervezett történetét, beindult a Project Borealis fejlesztése. Mivel lelkes rajongók csinálják hobbiból, nem haladnak túl gyorsan, de azt ígérik, mostantól felpörögnek az események. Az alábbi, ötperces videóban egy Combine létesítménybe való behatolást nézhetünk meg. Látható, hogy nincs még minden a helyén, viszont azt is megnézhetjük, hogy milyen újdonságokkal tervezik feldobni az ismert elemeket, például a Gravity Gunt. Messze még a vége, de már most is hálásak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)