Hirdetés

Életjelet adott a rajongói Half-Life 3

|

A projekt mögött álló csapat hozott is egy friss videót, amiben megleshetünk bizonyos tervezett mechanikákat.

Hirdetés

A Valve ugyan visszatért a Half-Life sorozathoz, ám sokak bánatára nem a nagyon régóta várt harmadik részt, hanem egy VR-os spin-offot rakott össze. Ám örvendetes hír, hogy egy rajongói csoport továbbra is gőzerővel dolgozik a nem hivatalos folytatáson.

Hirdetés

A Project Borealis tulajdonképpen egy rajongói Half-Life 3, ugyanis a projekten dolgozó csapat azokat az információkat veszi alapul a kaland megalkotása során, amelyeket a Valve korábbi írója, Marc Laidlaw néhány évvel ezelőtt megosztott velünk. A srácok lassan, de biztosan haladnak a munkával, és most be is mutatták, milyen módon tervezik kivitelezni a játékbeli szél és levegő fizikáját.

Dicséretes, hogy a brigád ilyen elszántsággal dolgozik a játékon, ám egyelőre sajnos még csak megtippelni sem nagyon tudnánk, mikorra készülhet el ez az egész, mivel még mindig a kezdeti szakaszban tartanak.

Ti megelégednétek egy rajongói Half-Life 3-mal, vagy kizárólag a Valve-től fogadnátok el a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)