Hirdetés

Project Osborn - Forradalmat szít az Ubisoft?

|

Meg nem erősített hírek szerint vadonatúj, csapat alapú játékon dolgozik az Ubisoft.

Hirdetés

Az idei Gamescom indulásával felpörögtek az E3 óta takaréklángon égő pletykagyárak is. A legfrissebb fogás az Ubisoftot, és a francia kiadó titkos játékát, a Project Osborn-t állította a figyelem központjába.



Ha hihetünk a verebek csipogásának, akkor PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon teszi majd tiszteletét a Project Osborn, amiben George Washington leszármazottja vezet támadást az Egyesült Államok ellen.
A Project Osborn története szerint a 42. életévét taposó virginiai születésű John Washington egy afganisztáni incidens után végleg elveszti az Egyesült Államok vezetésébe vetett hitét. Emberünk katonai akadémiát végzett tisztként és háborús veteránként nem kevés elméleti és tapasztalati tudással rendelkezik ahhoz, hogy létrehozzon egy terrorista hálózatot. A Minuteman (így hívták Washington önkénteseit) élén afféle modern William Wallace-ként gerillaháborúba kezd, hogy visszaállítsa az Amerikai Egyesült Államok régi dicsőségét. Tervében az Osborn, egy terrorelhárító szervezet akadályozhatja meg.
Játékosként a hírek szerint mindkét oldalon kipróbálhatjuk magunkat, miközben ismerős amerikai tájakon lövöldözünk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)