Hirdetés

Project: Top Secret - újabb részletek

|

Minden idők legnagyobb, a közösség által összetákolt alkotása formálódik Dave Perry és az Acclaim felügyelete alatt.

Hirdetés

A szkafanderbe öltözött, Jim nevű földigilisztáról ismert Shiny alapítója, Dave Perry valami egészen egyedi dolgon töri a fejét. Mint arról már írtunk, a neves játékfejlesztő veterán a modderközösségben rejlő kreativitásra kíván támaszkodni. A néhány hónapja beindult programot felügyelő team tagjai közé bekerült az EA Los Angeles veteránja, Mark Skaggs is. A Command and Conquer illetve a Lord of the Rings stratégiai címekhez köthető úriembert egészen lenyűgözte az Acclaim által megreszkírozott kockázatvállalás mértéke. Úgy véli, hogy akár a játékfejlesztés jövőjét rejtheti magában ez a modell. Vajon mi lett volna, ha a Westwood korábbi játékain nem egy maroknyi csapat, hanem ezrek, tízezrek dolgoztak volna? Bizony, egészen elképesztő, de már több, mint 60.000 lelkes hobbifejlesztő és 11 csapat ügyködik azon, hogy elnyerje az áhított fődíjat. 100.000 dollár készpénz, 1.000.000 dollár, mely grafikus motor illetve middleware vásárlására fordítható, továbbá szerződés egy masszívan multiplayer játék elkészítésére.
Maga a The Top Secret Game egy teljesen ingyenes játék lesz, mely a már korábban kiötölt, szörnyeket meglovagló, akciódús versenyjáték formuláját követi.

További részleteket ITT és ITT találtok.

 

 

character-collage.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)