Hirdetés

Project Treadstone - egy elkaszált project képei.

|

Egy egykori Radicalos fejlesztő, Christopher Scott Hassell, aki most a Lucasartsnál dolgozik, a blogján mutatta meg a soha el nem készülő játékot.

Hirdetés

"Annak idején, amikor befejeztük a Prototype-ot, akkor kezdtünk a Project Treadstone-on dolgozni" - nyilatkozta Christopher Scott Hassell.

A Bourne univerzumában játszódó akció-kaland egy igazi kémes játék lett volna fedezékből történő harccal szinesítve. Emellett lehetett volna járműveket vezetni, illetve parkour stílusban mozogni. Ebből mutatott néhány képet Christopher Scott Hassell a blogján.

A grafikus szerint a projectet az Activision Vivendi egyesülés miatt állították le, lévén már volt az új cégnek egy kémkedős játéka a James Bond franchise. Más okok is vezettek ehhez a döntéshez, így a grafikusokat átirányították a Scarface 2-re, amely szintlén el lett kaszálva a későbiekben.

A készülő játékról egy videó is nyilvánosságra került a Vimeon, de a cikk írásának idejében már eltávolításra került - aki valahol megtalálja szóljon, belinkelem.

Treadstone - Gameplay Footage by play3-live

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)