Hirdetés

Project Zwei - Újabb horrormester a csapatban

|

Bár szinte még semmit sem tudunk a Project Zwei című túlélőhorrorról, de az már borítékolható, hogy a csapatban igazi horrorveteránok dolgoznak.

Hirdetés

A Resident Evil 4 atyja, Shinji Mikami kezei alatt formálódik a Project Zwei nevű túlélőhorror és legfőbb célja, hogy felvirágoztassák a stílust, valamint minőségi terméket tegyenek le a játékosok elé. Ehhez minden feltétel adott, hiszen Mikami mellett olyan veteránok biztosítják a horror hangulatát, mint a legutóbb felvett Gamecube-exkluzív Resident Evil remake CGI felelőse, aki a Project Zwei művészeti vezetője lesz. Aki ismeri a Gamecube-ra szánt Resident Evil produktumot, az azzal is tisztában van, hogy a projekt számára a szóban forgó úriember igazi áldás.

A Project Zwei eleddig 2013-ra datálták, de platformokat nem említettek. Vajon betartják az ígéretüket és új színt hoznak a túlélőhorrorok műfajába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)