Hirdetés

Prototype - Intro

|

Lássuk hogyan is néz ki az a New York, melyben Alex Merce elveszett.

Hirdetés

Az első benyomás nagyon fontos. Ezt az alapigazságot mindenki ismeri, így általában a kiadók is. Talán ezért van az, hogy egy csomó játéknak az intro a legsikerültebb része. Reméljük a Prototype esetében nem ez lesz a helyzet, de az eddig kiderült infók alapján ettől nem kell tartanunk.

A betöltés után leperegő képsorok - ha jók - nagyon meg tudják dobni egy játék hangulatát. Persze azért az sem árt, ha a játék maga is jó, de egy frankó intro hatására néha elnézőbbekké válhatunk. Nos, a Prototype intróját nézegetve azt hiszem, nem lehet okunk panaszra. Brutális, csodaszép, hangulatos. Lehetne már június...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)