Hirdetés

Prototype - Multiplayer kidobva

|

Szomorú hír, de a Radical Entertainment-nél úgy döntöttek, hogy a Prototype-ból kiveszik a többjátékos módot.

Hirdetés

Tim Bennison a következőkkel indokolta a döntést:

"A Prototype-ot a kezdetektől egy egy játékosra kihegyezett, nyitott világú akciójátéknak terveztük. Természetesen Alex mutáns alakváltó képességei miatt elkezdtünk azon gondolkodni, hogy mi történne, ha két prototípust hoznánk létre, és milyen többjátékos lehetőségeket építhetnénk ezen koncepció köré. Ahogy haladtunk előre a fejlesztéssel, egyre jobban elmélyültünk ebben a lehetőségben, de ennek ellenére - bár egy remek koncepció és sokat ad a játékmenethez - úgy döntöttünk, hogy nem tudnánk az egyjátékos módhoz hasonló minőséggel kidolgozni.

Azt szeretnénk, hogy a játékosok igazán elmélyüljenek a Prototype fő elemeiben: derítsék fel Alex múltját, ismerkedjenek meg minden képességével, fedezzenek fel minden titkot és több módon is végigjátszák a játékot. Mint láthatjátok, már így is rengeteg dologra kell odafigyelnünk, így szükségünk van minden erőforrásunkra, hogy elérjük, amit célul tűztünk: egy forradalmi, nyitott világú akciójátékot."

Prototype - 12. kép

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)