Hirdetés

Prototype - Multiplayer támogatás nélkül

|

A nyáron megjelenő Prototype multiplayer támogatás nélkül kívánja meghódítani vásárlói pénztárcáját.

Hirdetés

Az április közepén megrendezett BSC sajtóeseményen kipróbálhattuk a Radical nyáron megjelenő brutális akciójátékát. A Prototype szuperképességekkel megáldott főhőse sajnos kizárólag a számítógép vezérelte ellenfeleken kamatoztathatja erejét, ugyanis nem rendelkezik többjátékos támogatással. Multiplayer elemek helyett pusztán egyjátékos kampányára helyezték a hangsúlyt munkálatai közben, minderről Tim Bennison nyilatkozott a VG247 oldalának.

Bennison szerint a multiplayer módozat elvetésének köszönhetjük majd a Prototype csavaros történetét, valamint ennek okán teljes mértékben kihasználhatjuk Alex Mercer szupererőit és harci képességeit. Amennyiben utóbbiakat összefűzzük gyomorforgató jeleneteknek lehetünk szemtanúi. Eddig többször is felmerült a multiplayer támogatás kérdése, tavaly májusban eltávolították a Prototype többjátékos módját, majd júniusban úgy fogalmaztak a fejlesztők, hogy gondolkodnak integrálásán. Európában június 12-én kerül forgalomba a Prototype.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)