Hirdetés

Lelövik a PlayStation 3-exkluzívok szervereit

|

Több PS3-as játék online szolgáltatásait szüntetik meg jövőre, némelyiket már csak januárban játszhatjuk online.

Hirdetés

Új címekkel frissült a Sony online szolgáltatásokat már nem kínáló játékokat felsoroló listája, 2014-ben hét, a maga idejében többé-kevésbé sikeres játék szervereit csoportosítják át más célokra.

Először a MAG, a SOCOM: Special Forces és a SOCOM: Confrontation szerverek kerülnek lekapcsolásra január 28-án. Ez többek között azért kellemetlen, mert a MAG csak online játszható, tehát aki megvette, az mostantól egy nagyon dizájnos poháralátéttel és a hozzá tartozó asztaltámasztékkal kezdhet bármit.
 

A következő hullám március 28-án esedékes, ekkor a Resistance: Fall of Man, a Resistance 2 és a Resistance 3 szervereinek integethetünk a pályaudvarról. Bár mindhárom játék jó értékeléseket kapott, online már túl kevesen játszanak velük, és amúgy sem lett a sorozatból Halo.

A harmadik, május 20-án érkező hullámban a Gran Turismo 5 lesz az áldozat. A döntés némileg érthetőó, a Sony így akar ösztönözni minket arra, hogy merjünk Gran Turismo 6-ra váltani.

Szóval ez vár ránk 2014 első felében. Lesz még azért mivel játszani, de ti sajnáljátok, hogy ezekben nem tudjátok többé lenyomni a haverokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)