Hirdetés

PS5-ön és PC-n is lazábban tolhatod a Hori új keypadjén a Final Fantasy XIV-et, de más játékokat is

|

A Final Fantasy XIV: Dawntrail nyaralni visz bennünket, és a zavartalan pihenés kulcsa a felkészülés. A Hori új kütyüje ebben fog segíteni.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Final Fantasy XIV következő kiegészítőjével egy új történet veszi kezdetét, aminek a Dawntrail lesz az első fejezete. A kalandot egy napfényes, új kontinensen indítjuk, ahol biztosan csak békés nyaralás, koktélszürcsölgetés és a helyi konyha különlegességei fognak várni ránk. Abban az esetben, ha valamilyen véletlen folytán mégis harcolnunk kellene, akkor nem baj, ha ehhez meg is lesznek az eszközeink. Itt jön be a képbe a HORI új keypadje.

A különböző perifériákra szakosodott gyártó előállt egy 140 dolláros, limitált kiadású keypaddel, ami tulajdonképpen egy egykezesre szűkített MMO billentyűzet, kiegészítve a kis kontroller-karral az oldalán. Évekkel ezelőtt majd minden márka foglalkozott hasonló megoldásokkal, ám mivel a valódi vásárlóerőt kizárólag az MMORPG-rajongók jelentették, a többség leállt ezen termékek szállításával.

Hirdetés

A HORI új aprósága viszont kifejezetten azoknak szól, akik imádják a Final Fantasy XIV-et, és esetleg PS5-ön is pörgetnék azt. A keypad használható mind konzolon, mind PC-n, így a játék mindkét verzióját élvezhetjük vele különösebb nehézségek nélkül.

Kiépítésében egyébként 21, a keypad szoftverén keresztül programozható gombról és egy állítható analóg karról van szó. A gombokat mechanikus switchek működtetik, melyeken szolid háttérvilágítás is keresztülhasít. Hogy világos legyen, kiknek készült, telefestették FFXIV logókkal, ugyanakkor nyugodtan lehet használni a WoW-hoz, az ESO-hoz, sőt akár még a Dota 2-höz is.

A HORI Tactical Assault Commander F14-et (szép hosszú neve van) már előrendelhetitek 140 dollárért (15 dollár extra kiszállítási költséggel). A megjelenése 2024. április 15-én lesz esedékes.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)