Hirdetés

PSP 2 - Bejelentés várható!

|

A hamarosan megjelenő Nintendo 3DS már régóta mutogatja magát, ezért itt az ideje, hogy a Sony kézikonzolja is előlépjen a homályból.

Hirdetés

Ha hihetünk a VG247 értesüléseinek, akkor január 27-én a Sony, egy tokyói rendezvény keretein belül fogja bemutatni a PSP következő generációját. Egyelőre tessék könnyedén kezelni ezt a hírt, ugyanis nincs hivatalos megerősítés mögötte. Ha viszont józan paraszti ésszel belegondolunk (ühüm, ühüm), akkor üzleti szempontból a Sony-nak muszáj a közeljövőben fátylat libbenteni! Ha továbbra is így marad a helyzet, akkor a Nintendo üdvöskéje tekintélyes lefedettséghez juthat. No, meg különben is! Ha idén még ki akarják adni, akkor ugyan mondjanak már róla valamit. Ugye? Ugye.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)