Hirdetés

PSP 2 - Ő lenne az?

|

Bolyong egy kép a világhálón, ami elviekben a Sony kézikonzoljának a végleges kinézetét mutatja be.

Hirdetés

Ha hihetünk a szóbeszédnek, akkor már csak két nap és szinte mindent megtudunk a PlayStation Portable következő generációjáról.

Rengeteg fotót és illusztrációt láthattunk már arról, hogy vajon hogyan fog kinézni a kicsiny PSP 2. A most felszínre került kép elméletileg már hivatalos, magyarán szólva így fog festeni a Sony új konzolja. A külalak szinte teljesen megegyezik a PSP go kinézetével - talán valamivel hosszúkásabb. Követve a PS3-as irányító megoldását, két analóg kar is helyet foglal majd a gépen a D-pad mellett. Reméljük hamarosan kiderül, hogy valóban hihetünk-e most a szemünknek. Nektek hogy tetszik ez a kialakítás?

Címkék: #sony
Platformok: Sony PSP
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)