Hirdetés

PSP - ezentúl repülőgépeken is szórakoztathat.

|

Talán vannak köztetek többen is, akik már repültek hosszú távon - bizony egy 8-10 órás repülőút igen unalmas tud lenni.

Hirdetés

S bár a modern gépekben már elég jó szórakoztató-rendszerek vannak beépítve, a játékok felhozatala elég gyöngécske.

Az IFE Services nevű cég úgy döntött, hogy a Sonyval karöltve újfajta repülőgép-fedélzeti szórakoztatást kínál a jövőben légitársaságoknak. Speciálisan a légitársaságnak készült PSP-ket kaphat az utas repülés közben, amelyek nemcsak "garantáltan nem zavarják a repülőgép műszereit", hanem speciális aksival is rendelkeznek, amely 11 órát kibír - amely a leghosszabb repüléshez is megfelelő lesz. Emellett az IFE a fedélzeti személyzetet is betanítja - így ha valaki elakad valamelyik játékban egy igencsak csinos és kedves hölgy biztosan segíteni fog neki.

A szolgáltatás egyelőre hat légitársaságon működik (ezek egyike a South-African Airlines), de az IFE állítólag még több céggel tárgyalásban van.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)