Hirdetés

PSP2 - jövő év végén

|

Bár hivatalos bejelentés még nincs, a pletykák mennyisége egyre nő a PSP2-vel kapcsolatban.

Hirdetés

Fejlesztők és kiadók szerint a PSP2 várhatóan jövő év végén jelenik majd meg.

Egy brit forrás szerint: "nekünk azt mondták, hogy 2011 végén jelenik majd meg a gép".

Azt már eddig is tudtuk, hogy több stúdió már kapott fejlesztőkészleteket, s már hónapok óta készülnek játékok a PSP2-re. Az első, aki bevallotta, hogy már folyik a fejlesztés, a Netherrealm Studios volt.

Egyelőre a gép CPU-járól és GPU-járól semmit nem tudni, bár egy pletyka szerint 4 magos Cell CPU lesz a gépben. A Sony kijelentette, hogy a PSP2 nem lesz 3D-s, a gépnek előre és visszafelé néző kamerája is lesz és a képernyője érintésérzékeny lesz majd, amellett, hogy a megszokott fizikai kontroll (gombok, D-pad) is megmarad. Elvileg fizikai hordozó nem lesz a gépben, de Wi-Fi mellett 3G-vel is kompatíbilis lesz - a pletykák alapján.

Minden bizonnyal a PSP2-t jövőre a GDC-n vagy az E3-n jelentik majd be, de a Sony addig is gondoskodik majd arról, hogy megjelenéskor "megfelelő mennyíségű kínálat" legyen a gépre - a pletykák szerint Mortal Kombat és Ridge Racer már tuti lesz...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)