Hirdetés

Hetente akár százezernél is több fiókot bannolnak csalás miatt PUBG-ben

|

Még mindig sokan vannak azok, akik nem tiszta módon szeretnének nyerni, de szerencsére a fejlesztők résen vannak.

Hirdetés

A jelenség mindenhol ismert, de sajnos a PlayerUnknown's Battlegroundsban is bőven vannak olyanok, akik nem nagyon ismerik a fair play fogalmát. Nemrég megjelent a Redditen egy hosszú bejegyzés, amiben egy PUBG-játékos elregélte, szerinte milyen problémákkal küzd mostanában a játék. Erre reagált a PUBG Corp. egyik közösségi menedzsre, Hawkinz, aki többek között a csalók miatt érkezett panaszokra is igyekezett megnyugtató választ adni.

Hirdetés

Hawkinz szerint gyakran előfordul, hogy hetente 100 ezernél is több fiókot tiltanak ki a játékból, ami bizony elég komoly mennyiség. December 8. és 14. között például pontosan 116 531 account lett kihajítva. Bizonyos esetekben hardveres tiltást eszközölnek a fejlesztők, de van olyan, amikor erre nincs lehetőség, és a közösségi menedzser meg is kéri majd a stúdiót, hogy egy későbbi fejlesztői naplóban mesélje el, hogy is működik ez.

Ti gyakran találkoztok csalókkal a PUBG-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)