Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - újabb népszerű streamert banoltak, most egy glitch miatt

|

A srác tisztában volt vele, hogy ki fogják vágni azért, amit csinál, de annyira jól szórakozott, hogy nem tudta elengedni a dolgot.

Hirdetés

A Battlegrounds egy Early Access játék, és még néhány hónapig az is marad, így előfordulnak benne bugok. Az egyik ilyen, hogy bizonyos elemek valakinél nem töltődnek be, így az ő kliense teljesen figyelmen kívül hagyja azokat. Így fordulhatott elő, hogy valaki például átesett egy hídon.

A Destiny nevű streamer esetében a Pochinkiben található házak nem jelentek meg, így kényelmesen át tudott hajtani azok falain úgy, hogy közben látta a bent megbújó játékosokat. Épp egész sokan nézték a streamet és nyilvánvalóan ő is nagyon élvezte a dolgot, így elkezdett száguldozni a házak közt és legalább 5-6 embert el is ütött, akiknek természetesen fogalmuk sem volt róla, hogy történik az egész.

A szabályzatban tisztán le van írva, hogy az ilyen és ehhez hasonló bugok esetén azokat nem szabad kihasználni és jelenteni kell a fejlesztők felé. Ezzel Destiny is tisztában volt, ahogy azzal is, hogy várhatóan banolják majd a dologért, ami végül be is következett. Azt nem tudni, hogy végleges tiltásról van-e szó, de valószínűleg csak pár napra függesztették fel a fiókját.

Redditen persze azonnal megjelentek a háborgók, akik nem értik, mi mást kellett volna tennie a videósnak ilyen esetben. Kilépni? Minden bizonnyal ez lett volna a legegyszerűbb, legtisztább, legpéldamutatóbb magatartás. Bugok minden játékban előfodulnak, és nyilván nem tehet arról, hogy ebbe a helyzetbe került, de ez nem jogosítja fel arra, hogy tönkretegye féltucat ember játékát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)