Hirdetés

Eddig talán ez a legpofátlanabb PUBG-klón, amit láttunk

|

Újabb csapat döntött úgy, hogy a népszerű játék sikerét meglovagolva elkészíti saját verzióját. Mondjuk úgy, hogy mindent lemásolnak.

Hirdetés

Számos olyan alkotás van, ami a PlayerUnknown's Battlegrounds-on alapul, mint például a szórakoztató Fortnite Battle Royale, de még a legtöbb PUBG-klón is igyekszik azért itt-ott változtatni néhány dolgon, ám jelen esetben még erre sem igazán vették a fáradtságot a fejlesztők.

Hirdetés

A kínai NetEase hamarosan kiad egy hivatalosan licenszelt Terminator 2 mobiljátékot, és egy piaci elemző, Daniel Ahmad hívta fel rá a figyelmet, hogy a játékban lesz egy 48-fős battle royale mód, amiből mellékelt is néhány képet.

Már a fent látható néhány screenshot tele van olyan dolgokkal, amiket egy az egyben a PUBG-ből vettek át, azonban nemrég felkerült egy rövid gameplay videó a YouTube-ra, amin mozgás közben láthatjuk a kínai csodát, így jól látható az is, nem csak a tárgyak kinézetét nyúlták le Brendan Greene játékából, hanem számos egyéb játékelemet is egy az egyben emeltek át az enyves kezű fejlesztők.

Mi egy idő után már nem számoltuk, de ti mennyi hasonlóságot találtatok a két játék között?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)