Hirdetés

Puzzle Quest Galactrix online kipróbálható verzió

|

A D3 Publisher tegnap fellőtte tavasszal megjelenő logikai játékának flash alapokon nyugvó próbaverzióját.

Hirdetés

Segítségével közelebbről is megismerkedhetünk a Puzzle Quest folytatásával. Amennyiben valaki még nem találkozott Puzzle Quest alkotásokkal képzelje maga elé a népszerű Bejeweled-et és fűszerezze meg játékmenetét akció, valamint szerepjáték elemekkel. A Puzzle Quest Galactrix szakít felmenője fantasy világával és minden játékost űrcsatákra invitál, játékmenete változatlan: ellenfelünk életerejét nullára kell redukálnunk a pályán található bombák és megszerezett képességeink segítségével, melyeket meghatározott színű elemekkel tölthetünk újra, illetve aktiválhatunk. A demóban összesen egyetlen ellenfél vár kiiktatásra és összesen három védekező, harci tulajdonságot hasznosíthatunk. A képre kattintva próbára tehetitek magatokat a Puzzle Quest Galactrix-ben (Begin Quest gombocska).

galactrix.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)