Hirdetés

Kipróbálnád a Quake Championst? Van 1000 kódunk hozzá!

|

Egyelőre csak az játszhat, aki bevásárolja magát - plusz ezer GameStar olvasó, aki elég gyorsan jelzi, hogy kér egy kódot!

Hirdetés

Frissítés: Mivel nagyon-nagyon hamar (19 perc alatt) meglett az 1000 jelentkező, kiküldtük a kódokat. Jó szórakozást a hosszú hétvége további részére!

Korábban írtuk: Egy ideje már pörög és bővül a Quake Champions, ami majd valamikor free-to-play lesz, de egyelőre nem tudni, mikor válik azzá. Addig is korai hozzáféréssel érhető el a Steamen és a Bethesda.neten, és csak azok játszhatnak, akik legalább a legolcsóbb csomagért fizetnek.

Hirdetés

A Bethesda és a Cenega Hungary jóvoltából viszont most ezer Steam kód jutott hozzánk, amiket mind egy szálig szét szeretnénk szórni köztetek. Ezzel az alapjáték, annak minden módja és pályája, valamint a kezdő Champion, a Ranger lesz elérhető. Május 24. éjfélig lehet jelezni, hogy kértek egyet, és május 25-én fogjuk kiküldeni az összeset egyszerre. Csak adjátok meg alább az e-mail címeteket, és ha az első 1000 között vagytok, garantáltan részesültök a kódokból.

A jelentkezés lezárult, a kódokat kiküldtük.

E-mail címeteket természetesen semmi másra nem használjuk, kiértesítés után töröljük a rendszerből. Hajrá, siessetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)