Hirdetés

Quake Champions - még egy hétig ingyen a tiétek lehet

|

A Bethesda a nagy sikerre való tekintettel kicsit kitolja az ingyenes időszakot, hogy mindenkinek legyen esélye beszállni a buliba.

Hirdetés

A Bethesda E3-as konferenciáján a kiadó mindenkinek ingyen elérhetővé tette a Quake Champions alap verzióját. Akkor úgy volt, hogy egy hetünk lesz behúzni a játékot még a hivatalos F2P megjelenés előtt.

Hirdetés

A kiadó látva, hogy mennyire feltöltődtek a szerverek, és mekkora az érdeklődés, úgy döntött, hogy még egy hétre kitolja az időszakot. Ez azt jelenti, hogy június 25-ig van időtök bezsákolni a Quake Champions alap verzióját a Steamen vagy a Bethesda accounton. Ha egyszer letöltöttétek, akkor a játék már végleg a tiétek marad.

Az így elérhető verzió egyébként az a kiadás, ami majd ingyenesen játszhatóvá fog válni valamikor a jövőben. Ez azt jelenti, hogy csak a hetente változó, ingyenes karakterlistából választhatsz addig, amíg meccsek pörgetésével ki nem nyitod a kedvenceidet. A karaktereket feloldó Champions Pack egyébként jelenleg a szokásos 30 eurós ára helyett 20-ért elérhető.

Akit érdekel a játék az ne késlekedjen: szerezze be a játékot most Steamen és a Bethesda.neten keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)