Hirdetés

Quake Wars teljesítmény teszt

|

A mai csúcsjátékok kapcsán sokan a hardverek felé kell, hogy elsőként forduljanak, hisz ahogy azt már a Spiderman 3, vagy a Colin McRae DIRT kapcsán megtapasztalhattuk: ha szép grafikát akarunk, bizony elkél a jó vas alá.

Hirdetés

Az AMDZone a most indult Enemy Territory: Quake Wars bétatesztjét kihasználva lemérte a játék teljesítményét, hogy kiderüljön a tényleges igénye a programnak. A tesztben csak NVIDIA kártyákat használtak, mégpedig a következő típusokat: GeForce 8800 GTX, GeForce 8800 GTS 640MB, GeForce 8800 GTS 320MB, GeForce 8600 GTS, GeForce 7900 GTX, GeForce 7900 GT, GeForce 7600 GT. A tesztek során eltérő felbontásokon is nézték a kártyák teljesítményét, amikből többek között az is kiderült, hogy a grafikus kártyákon lévő memória mennyisége nem számít ennél a grafikus motornál olyan sokat, hisz a 320 Mb-os 8800 GTS ugyanolyan jól muzsikált 1600*1200-as felbontáson is, mint a 640 Mb-os nagytestvér. Sajnos a tesztekből az is került, hogy a régebbi generáció tagjai bizony nem úgy muzsikálnak, mint kellene, de a többit nézzétek meg ti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)