Hirdetés

Quantum Conundrum - megérkezett a demó

|

Sokan vágynak titokban arra, hogy legyen egy őrült tudós nagybácsikájuk, aki képes mindenféle különleges dolgokat feltalálni.

Hirdetés

A Square Enix mutatta be az E3-on a Kim Swift (Portal megálmodója) által készített új játékot, a Quantum Coundrumot, amely hasonló szituáción alapul - a szórakozott nagybácsi azonban addig kisérletezik, amíg eltűnik a dimenziók között. 

Az ifjú unokaöccs hamar rájön, hogyan kell a dimenzióváltó gépet működtetni, ettől kezdve már csak az a kérdés, hogyan oldjuk meg a fejtörőket az öt különböző dimenzióban, amelyek ugyanannak a helynek az alternatívái. A Maniac Mansion időutazós fejtörői óta vártam valami hasonlóra, így számomra nagy öröm ez a játék, amely július 11-én lesz elérhető Xbox Live és PSN alá, PC-n pedig már kapható. PC-s demója a Steamen át tölthető le. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)