Hirdetés

Radio the Universe - Retro sci-fi RPG mozgásban

|

Igazi klasszikus akció RPG készülget Washington városában, egy indie fejlesztő jóvoltából.

Hirdetés

Aki rápillant az alant figyelő Radio the Universe trailerre az menten megállapíthatja, hogy bizony ez egy igazi retro gamma leszen, ha elkészül. Erre pedig minden esély megvan, hiszen a játék a Kickstarteren figyel, és az alapötlet megvalósításához nélkülözhetetlen összeg már megvan. A további 20 nap alatt összejöhet még egy adag zsozsó, ami további nyalánkságokkal színesítheti az amúgy is érdekesnek ígérkező cyberpunk világot. A sztoriról egyelőre nem tudunk sokat, csak annyit, hogy 6e6e6e olyan játékokból merített ihletet, mint a Dark Souls, a Miami Hotline, Yume Nikki. Főhősünk egy hölgyemény lesz, aki álmából felriadva egy rideg, labirintusszerű világban találja magát. Egy kicsit akció, egy kicsit RPG, egy kicsit platformer lesz a Radio the Universe, ahol a fő dolgunk a város felfedezése lesz. Nekem tetszik....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)