Hirdetés

Rage - DLC, folytatás, előzmény és minden, amit el tudsz képzelni

|

Nagy tervei vannak az id-nek a Rage univerzummal

Hirdetés

Tim Willits az id egyik főnöke a nemrég megtartott Eurogamer Expón kifejtette, hogy milyen távlati tervekkel rendelkeznek a Rage jövőjével kapcsolatban.

Először is közvetlenül a megjelenés után már megjelenik a játékhoz az első DLC, amivel korántsem ért véget a Rage termékéletgörbéjének kinyújtásáért vívott küzdelem. Willits elmondta, hogy a Rage univerzuma szándékosan úgy lett felépítve, hogy legyen benne hely melléktörténeteknek, amiket el lehet mesélni előzményben, folytatásokban, mindenféle platformon. A tervek szerint ha mindezt megvalósítják, a Rage lesz a leggazdagabb univerzum az összes id játék között. Megjelenés 2011. szeptember 13.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)