Hirdetés

Rainbow Six: Siege - hírességek mondanak szép dolgokat (videó)

|

Ha az eddigi videók, előzetesek és képek nem győztek meg titeket arról, hogy a Rainbow Six: Siege jó lesz, talán majd egy marék híresség. Giancarlo Espositónak, a Breaking Bad Gusjának mindent elhiszünk.

Hirdetés

Az egész játékvilág, de különösen a Ubisoft mostanában egyre inkább úgy gondolja, hogy ha egy hírességgel promózza játékát, nagyobb közönséget tud elérni. Nem biztos, hogy téved, de a hardcore játékosokat már az E3-as Jason Derulós Just Dance 2016 előadás is erős szájhúzásra késztette.

A Rainbow Six: Siege új videójában főleg színészek szólalnak meg, köztük Alexandra Shipp, Joe P. Harris, a Breaking Badből (és megannyi más sorozatból, vagy akár a Payday 2-ből) ismert Giancarlo Esposito, Kendra Wilkinson, Hank Baskett, valamint Lisa és Rick Malambri. Van néhány (jónéhány) kellemetlen pillanat, de azért nézzétek meg, vagy legalább addig nézzétek, amíg nem kezdetek el könnyezni és jajogni. És ne ez alapján ítéljétek meg a játékot.

A Rainbow Six: Siege október 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)