Hirdetés

Rainbow Six: Siege - hivatalosan is bemutatkozott Mira, aki komolyan felboríthatja a metát

|

Nem sokkal a kiszivárgott reklám a után a Ubisoft hivatalosan is bemutatta az érkező operátort, és bár még mindig vannak kérdéseink, egyelőre nagyon ütősnek tűnik az új karakter.

Hirdetés

Nemrég bukkant fel a neten a egy rövid reklámspotban a Rainbow Six: Siege második évadának egyik első karaktere, most pedig befutott a hivatalos bemutató is.

Kezdjük is mindjárt a képességgel, úgyis az érdekel mindekit. Miközben felrakja a falra kirobbanó panelt Mira szájából a "Hadd lássam a cuki pofátokat" mondat hangzik el, ami önmagában nem sokat jelent, azonban a hatalmas robbanás valószínűleg befelé is sebezne, ha nem lenne valamilyen védelem köztünk és a másik oldal között.

Emellett a Ubisoft egy hosszú háttérsztorit is írt Elena María Álvarez (ez Mira valódi neve) karakteréhez, amelyből megtudtuk, hogy egyébként magas rangú diplomatáknak és politikai vezetőknek nyújt védelmet. Mire következtethetünk ebből? Hát arra, hogy egy golyóálló üveggel dolgozik. 

És hogy ez hol jelenthet hatalmas előnyt a védőknek? Például egy garázs védelemnél, ahol mostantól egyértelműen látszik, hogy Thermite hová rakja kütyüjét, amit Bandit rögtön le is tud égetni.

A leírásból (amit egyébként itt tudtok elolvasni) az is kiderül, hogy Mira esküdt ellensége Eliza Cohen, aki ugye nem más, mint Ash. Valószínűleg ennek is fontos szerepe van a kügyü működését illetően, de hogy Ash most be tudja-e robbantani, vagy pont hogy nem, azt továbbra sem tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)