Hirdetés

Rainbow Six Siege Steelseries Médiabajnokság - kövesd itt élőben!

|

Egy óra múlva kezdetét veszi az első Rainbow Six Siege Steelseries Médiabajnokság, ahol a GameStar csapata is jelen lesz. Itt élőben nézheted az eseményeket!

Hirdetés

Izgatottan várjuk, hogy elkezdődjön a bajnokság, amin a magyar gamer média csapatai, két youtuberek alkotta osztag, valamint a hazai forgalmazó, a PlayON alakulata csap össze Rainbow Six Siege-ben és lasertagben. 

Mi már a helyszínen vagyunk, Instagramon posztolgatunk majd ezt-azt, viszont ami a fényképeknél talán egy fokkal izgalmasabb, az a stream, ami 16:30-kor kezdődik. Aki esetleg nem tud eljönni és a helyszínen szorítani nekünk, valamint átélni az izgalmakat, az az Esporthucs csatornáján keresztül, az alábbi stream elindításával nem marad le semmi izgalmasról. 

Watch live video from esporthuCS on www.twitch.tv

Szorítsatok, hogy a mazur, Kaci, Ádám, TÁ és Paca alkotta csapat vigye el a kupát! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)